Schoolvoetbal – Een hele leuke dag met 18 punten

Op woensdag 15 juni hebben we schoolvoetbal gehad. De scholen die allemaal meededen waren: kc baeks kompas, de bron Neerbeek, kc eigenwijs Spaubeek en de kring Genhout.

We begonnen om 12u en het was afgelopen om 17u. We hadden 6 wedstrijden gespeeld. 5 wedstrijden waren een soort competitie. De 6e was de finale die we uiteindelijk hadden gewonnen tegen het andere team van onze school met 4-0. Tussen de 3e en 4e wedstrijd hadden we pauze. We hadden alles gewonnen en we hadden maar 1 tegen goal gekregen. Onze coach was meester wouter die het heel goed deed.

De jongens die in dit team hebben gespeeld zijn Tyler-spits Sep-rechtsmidden Raff-keeper-linksachter Finn.r-linksachter-keeper Dilano.a-spits Noah.l-linksmidden Kinan -centraalmidden Jorn-rechtsachter.

We speelden altijd op het tweede veld van caesar(achterste veld met kunstgras). Om 16:45 was de prijsuitrijking onze school had twee keer de hoofdprijs gewonnen. De prijs was een pauzepakket wij waren baeks kompas 8. De 1ste wedstrijd was tegen kc baeks kompas7. 2e wedstrijd was tegen de blinker de 3e wedstrijd was tegen baeks kompas 6 de 4e tegen spaubeek en de 5e was tegen neerbeek waar we helaas een goal tegen kregen. 6e wedstrijd was de finale tegen baeks kompas 7. wij hadden in totaal 18 punten.

Het was een hele leuke dag!!!

(door Tyler Stefanelli en Sep Walther uit groep 6/7c)

Meer berichten lezen

Vorige
Volgende

Je wil kennismaken met ons kindcentrum

Geef ons alvast zoveel mogelijk informatie​. We nemen zo vlug mogelijk contact met je op.

Contact Form - Kennismaken