Buitenschoolse opvang

Plezier en ontmoeten, ruimte en vrijheid

Bij de buitenschoolse opvang (BSO) is je kind welkom van groep 1 tot en met groep 8. Plezier, aandacht, ruimte en respect zijn sleutelwoorden bij BSO Baeks Kompas. Andere kinderen ontmoeten, plezier beleven en ‘thuiskomen’ na school staan centraal.

In een prikkelende omgeving met uitdagende materialen en een gevarieerd activiteitenaanbod krijgt je kind de ruimte en vrijheid om eigen keuzes te maken. We stimuleren risicovol spel. De initiatieven van je kind worden begeleid en gevolgd met oog voor de eigenheid en het talent van je kind, zodat we de ontwikkeling samen kunnen volgen.

Binnen én buiten

Gezonde voeding en beweging vinden we belangrijk.  Daarom spelen we bij de BSO zoveel mogelijk buiten en laten we de kinderen kennismaken met gezonde voeding. Zelf soep maken, gezonde tussendoortjes, fruit van de fruitboer en drankjes zoals water en melk zijn voor ons gesneden koek. We gaan met je kind zoveel mogelijk naar buiten om te spelen met de skelters, skeelers en om te klimmen en te klauteren.

Blijven we binnen, dan komt je kind in ruimtes die rust en overzicht uitstralen. We maken gebruik van natuurlijke materialen en rustige kleuren. Er zijn grote hoeken met voldoende aanbod en ruimte voor je kind.

Bij BSO Baeks Kompas Zuid is je kind welkom vanaf groep 1 tot en met 5. Kinderen van de groepen 6 tot en met 8 gaan naar BSO Baeks Kompas Noord.

Openingstijden BSO Zuid

  • De voorschoolse opvang (VSO) start vanaf 7.30 uur totdat de basisschool begint (opvang vanaf 7 uur is alleen mogelijk bij voldoende belangstelling).
  • Maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag van 14.30 – 18.30 uur.
  • Woensdagmiddag van 12.30 – 18.30 uur.
  • Vrijdag van 8.00 – 18.30 uur
  • Tijdens vakanties 8.00 – 18.30 uur (op aanvraag vanaf 7.30 uur mogelijk).
  • Tijdens studiedagen en in schoolvakanties is de BSO geopend van 7.30 – 18.30 uur

Openingstijden BSO Noord

  • maandag-, dinsdag- en donderdagochtend van 7.30 – 8.45 uur (opvang vanaf 7 uur is alleen mogelijk bij voldoende belangstelling)
  • dinsdag- en donderdagmiddag van 14.45 – 18.30 uur
  • tijdens vakanties 8.00 – 18.30 uur (op aanvraag vanaf 7.30 uur mogelijk)

 

Voor school en tijdens vakanties

De voorschoolse opvang op woensdag en vrijdag vindt plaats bij onze locatie BSO Baeks Kompas Zuid in Beek. Datzelfde geldt voor de naschoolse opvang op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag.

De vakantie-opvang vindt in zijn geheel plaats bij BSO Baeks Kompas Zuid in Beek.

Contact

Spreekt de BSO  je aan en wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op

Je wil kennismaken met ons kindcentrum

Geef ons alvast zoveel mogelijk informatie​. We nemen zo vlug mogelijk contact met je op.

Contact Form - Kennismaken