Kinderdagverblijf

Veilig en vertrouwd de eerste 'stapjes'

Van brabbelen tot praatjes. Bij KC Baeks Kompas groeien de kinderen uit de omringende wijken op en bieden de professionals een veilige omgeving waarin eigenheid voorop staat. Kinderen mogen zichzelf laten zien met al hun talenten.

De eerste kennismaking is er als ouders op zoek zijn naar een mooie plek waar zij zich prettig bij voelen. De pedagogisch medewerkers van het kinderdagverblijf (KDV) laten je visueel kennis maken met de groepen en je krijgt informatie over het dagritme van het kinderdagverblijf.

Vast aanspreekpunt en oog voor de ontwikkeling

Komt je kind naar het kinderdagverblijf, dan krijgt het een mentor aangewezen die verantwoordelijk is als eerste aanspreekpunt bij de eerste ‘stapjes’ in een nieuwe spannende omgeving.

Elk kind is uniek en wij volgen de kinderen op welbevinden en betrokkenheid.

Als professionele organisatie signaleren we vooruitgang en ontwikkeling. Deze bespreken we met de opvoeders tijdens de overdracht- momenten en bij elke nieuw levensjaar.

Het kijken naar de talenten van een kind, daar ligt onze focus. Dit zorgt voor een vertrouwensband en mogelijkheden om samen kinderen te helpen op het gebied van cognitieve en sociaal emotionele ontwikkeling.

Openingstijden

Het kinderdagverblijf is geopend op maandag t/m vrijdag
van 7.30 – 18.00 uur.
Bij voldoende belangstelling is opvang beschikbaar vanaf 7 uur.

Handige info

Spreekt ons kinderdagverblijf je aan en wil je meer weten over de opvang, neem dan contact op

Je wil kennismaken met ons kindcentrum

Geef ons alvast zoveel mogelijk informatie​. We nemen zo vlug mogelijk contact met je op.

Contact Form - Kennismaken