Peuteropvang

Prettig voorbereiden op de grote stap

Baby’s ontwikkelen zich razendsnel tot dreumesen en voor je het weet is je kind klaar om door te stromen naar de peuters.

Ook als je kind voorschoolse of vroegschoolse educatie (VVE-aanbod) nodig heeft is de peuteropvang van KC Baeks Kompas een goede keuze. We kunnen er dan samen voor zorgen dat de taalvaardigheid verder gestimuleerd wordt. Zo kan je kind een goede start maken op de basisschool.

Bij KC Baeks Kompas bieden we een gevarieerd aanbod waarin je kind wordt voorbereidt op de grote stap richting school en de buitenschoolse opvang van KC Baeks Kompas.

Langzaam wennen en verkennen

Onderdeel van de overgang naar de basisschool zijn de wenmomenten. Kinderen van de opvang gaan drie maanden voor ze vier jaar worden een of twee dagdelen ‘wennen’ op de basisschool. Zo maken de kinderen stapje voor stapje kennis met de basisschool en BSO. 

Er is een warme overdracht waarin de talenten van je kind aan de school worden verteld en wordt aangegeven welke talenten extra aandacht verdienen. Zo laten we je kind veilig en vertrouwd groeien naar de kleuterklassen.

Openingstijden

De peuteropvang is tijdens schoolweken geopend op maandag tot en met vrijdag
van 08.30u tot 12.30u

Handige info

Spreekt de peuteropvang je aan en wil je meer weten over de opvang, neem dan contact op

Je wil kennismaken met ons kindcentrum

Geef ons alvast zoveel mogelijk informatie​. We nemen zo vlug mogelijk contact met je op.

Contact Form - Kennismaken