Strategie

We bieden basisonderwijs en kinderopvang voor kinderen uit Beek (L) en alle windrichtingen daar omheen

Inleiding

KC Baeks Kompas maakt zich sterk voor gelijke kansen voor alle kinderen door (heel) goed onderwijs te bieden. Onderwijs in ons kindcentrum, in nauwe samenwerking met onze kindpartner, biedt in onze opvatting daarvoor een uitgelezen kans. Daarvoor staat ons mission statement: Laat zien wie je bent, met al je talent!

We leven in een complexe samenleving die continu verandert en voortdurend nieuwe eisen aan ons als mens en als professional stelt. Dat stelt grote eisen aan onze flexibiliteit, ons adaptief vermogen en onze wil om iedere dag een beetje beter te zijn.

Nu en in de toekomst

Onze strategie

Onze leidraad voor de komende vier jaren zijn onze richtinggevende uitspraken 2019-2023. In deze koers bouwen we voort op wat we de afgelopen jaren hebben bereikt en leggen we nieuwe accenten waar dat nodig is.

We zijn ervan overtuigd dat we de komende jaren met onze expertise, ervaring, betrokkenheid en ontwikkelkansen onze bijdrage aan de maatschappij vergroten. Dan doen we door de kinderen, hun ouders en de directe omgeving meer mogelijkheden te bieden, ze extra uit te dagen, te stimuleren en waarderen waardoor wij onze missie daadwerkelijk waarmaken.

Je wil kennismaken met ons kindcentrum

Geef ons alvast zoveel mogelijk informatie​. We nemen zo vlug mogelijk contact met je op.

Contact Form - Kennismaken